Wednesday, January 8, 2014

Unelmatalon tarina: Vaalea romuromanttinen Aurora


Mahnalassa , Hämeenkyrön kansallismaisemissa seisoo Kannustalon Aurora. Sitä on nyt myymässä eteenpäin Virpi, joka rakennutti sen yhdessä miehensä kanssa vuonna 2008. Virpin perheeseen kuuluu miehen lisäksi neljä lasta, kaksi kissaa ja koira. Nyt perhe on muuttamassa suuren rakkauden, meren, äärelle. Virpin mies valmistuu rakennusrestauroijaksi, he rakastavat vanhoja rakennuksia, ja sopivan kohteen löydyttyä - vielä meren äärestä - he olivat myytyjä. Nyt kaunis Aurora etsii uusia asukkaita.

Talo suunniteltiin perheen tarpeiden ja toiveiden mukaan, se rakennettiin itse ja Virpi suunnitteli sisustuksen. Itse rakentaminen sujui hyvin ja he ovatkin viihtyneet talossa erinomaisesti. Parasta talossa on valo, jota tulvii sisälle kaikkialta. Ekologisuus on Virpille rakentamisessa ja sisustamisessa tärkeää. Heillä on paljon antiikkia ja vanhoja tekstiilejä.


Perheen sisustustyyliä on vaikea määritellä tarkasti. Virpin mielestä se on sopiva sekoitus antiikkia ja uutta. Minun mieleeni sisustuksesta tulee romuromantiikka. Virpin mies on huonekaluentisöijä ja puuseppä, Virpi taas on sisustaja, ja yhdessä he ovat oiva tiimi. Isossa perheessä käytännöllisyys tulee kuitenkin ottaa sopivassa suhteessa huomioon. Ja Virpin mielestä valkoinen on itse asiassa lapsiperheessä hyvä väri. Monet tekstiilit voi pestä kera tilkkanen Kloritea. Virpiä eivät muutamat sormenjäljet stressaa!Virpi pyöritti useamman vuoden ajan Tampereen ydinkeskustassa My Country Home-nimistä sisustusliikettä, joka myi sekä uutta sisustustavaraa että ranskalaista antiikkia. Sairastuttuaan syöpään hän lopetti kivijalkamyymälän. My Country Home jatkaa elämää verkossa, ja sieltä löytyy pieni valikoima ranskalaista antiikkia sekä heidän oman mallistonsa Friends Forever -pellavavaatteita. Myös niissä on mukana ekologisuus, sillä Friends Forever -mekoissa yksityiskohdat ovat oikeasti vanhoja pitsejä. Nyt Virpi toimii myös Jeanne d ´Arc Livingin Suomen agenttina.

Suurin osa talon sisustuksen huonekaluista ja yksityiskohdista on hankittu vuosien saatossa oman kaupan valikoimista. Huomioni kiinnittyi erityisesti ikkunaluukkuihin ja ikkunoiden puukoristeisiin, jotka ovat vanhoja ranskalaisia aarteita. Ihastuin myös keittiön saarekkeeseen, joka on Mirantikista. Hauska sattuma, sillä teimme vastikään Mirantik-liikkeen omistajan Miran myynnissä olevasta unelmatalosta jutun, jonka voit lukea täällä.

Inspiraatiota sisustamiseen Virpi saa lehdistä, messuilta ja luonnosta, toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Virpi on visualisti ja rakastaa kaikkea kaunista ympärillään. Koti merkitsee Virpille turvallisuutta ja perhettä, oikeastaan kaikkea. Kotia voisi kuvailla sanalla turvasatama.


Kysymme vielä Virpiltä vinkkejä yrittäjiksi aikoville. Hän neuvoo uskomaan unelmiinsa ja olemaan valmis tekemään niiden eteen töitä. Harrastusmielessä Virpi ei suosittele yrittäjäksi ryhtymään, sillä se on kovaa työtä, jossa pitää uskoa siihen, mitä tekee. Virpi myös korostaa asiakaspalvelun merkitystä. Se on usean pikkuliikkeen suuri etu, jos sen vain oivaltaa.

Kiitämme Virpiä vinkeistä ja kauniin Aurora-talon tarinan jakamisesta. Toivotamme koko perheelle onnen hetkiä uuden meriunelman ääreen.

Kohdetta myy:
Virpi Kostiainen
0407561567
virpi@mycountryhome.fi

Lisätietoja kohteesta: Etuovi

1 comment:

  1. Oi miten kaunis talo - tuntuu kuin aika olisi sisällä pysähtynyt. Ihana blogi teillä muutenkin. <3

    ReplyDelete

Translate

Follow by Email