Tuesday, December 18, 2012

Säästökuuri, osa 4: OstohyvitysTässä pikainen säästövinkki näin Joulun alla.

Joulu on tulossa ja kukkaro hyvää vauhtia tyhjenemässä. Tänä jouluna tein paljon ostoksia netin kautta – ja sain lahjaksi ilmaista rahaa. Nimittäin Ostohyvityksen kautta.

Nyt alkaa olla jo liian myöhäistä tilata joululahjoja nettikaupasta. Mutta joulun jälkeen alkavat alet ja ehkä (joillakin) kesäloman suunnittelu. Itse olen saanut mukavasti bonusta hotels.comin kautta.

Ostohyvitys.fi on palvelu, jonka kautta voi kerätä bonusta verkko-ostoksista. Ostohyvityksen sivuilta löytyy yli 400 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa. Mukana ovat esim. Nelly, Spartoo, CDON, Sokos, Zalando, Zooplus ja Yves Rocher. Verkkokauppojen lisäksi bonusta voi kerätä esimerkiksi lennoista ja hotelleista.

Bonusten saaminen onnistuu seuraavasti:
  1. Liity Ostohyvitykseen!
  2. Siirry verkkokaupan sivuille Ostohyvitys.fi kautta. Tee ostokset normaalisti.
  3. Verkkokaupan hyväksyttyä ostoksesi saat bonukset Ostohyvitys.fi tilillesi.
Kerätyt bonukset maksetaan käteisenä suoraan omalle pankkitilillesi. Voit pyytää rahojen tilittämistä kun olet kerännyt bonusta 15 euroa.

Siirsin juuri pari viikkoa sitten ostohyvitystililleni kertyneen summan omalle pankkitililleni, rahat tupsahtivat tilille päivässä ja olivat tervetullut bonus joululahjojen hankinnassa.Seuraavaa unelmalomaa odotellessa...

Kuva

Vielä lopuksi halusin pistää tänne tarjolle alennuskuponkeja. Ovat voimassa 31.12.2012 asti ja kaikkien kautta saa myös Ostohyvitystä!

CDON.COM 5 € alennus
Bookplus.fi 5 € alennus
Room21.fi 10 € alennus yli 50 € kertaostoksesta
Heppo.fi 20 € alennus yli 50 € kertaostoksesta
Nelly.com 10 € alennus yli 50 € kertaostoksesta

Ei muuta kuin kommenttia alle, alennuskupongit menee sitä mukaa!

2 comments:

  1. Miks mä en oo kuullu tosta ostohyvityksestä mitään? Ois kertyny jo mukava summa kaikista nettiostoksista. T.Puuhis

    ReplyDelete
  2. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) Nyt ei muuta kun klikkaat tuosta ittesi sivuille ja rekisteröidyt. Ei mene kuin hetki ja sitten vaan kun jatkossa muistaa aina sitä kautta mennä tekemään nettiostokset niin rahaa tupsahtelee tilille. :) t. Miss Mo

    ReplyDelete

Translate

Follow by Email