Wednesday, August 28, 2013

Tiimarin Joulun 2013 lanseeraustilaisuus


Torstaina 22.8 osallistuimme Miss My’n kanssa Tiimarin järjestämään blogitilaisuuteen, jonka aiheena oli Joulu 2013. Kesä ei ole vielä ohi, mutta sukelsimme silti avoimin mielin joulumaailmaan. Näissä asioissa on oltava ajoissa.

 Tilaisuus pidettiin Helsingissä Kanavarannan Tiiliholvissa. Astuimme loppukesästä suoraan lämpöiseen ja tunnelmalliseen jouluun ja hetkeksi unohdimme ulkona paistavan elokuun auringon. Saimme lämpimän vastaanoton ja skumpat käteen. Aluksi kiertelimme tilaan luotujen erilaisten sommitelmien ja sisustusten parissa. Perinteisen puna-valkoisen värimaailman rinnalla olivat suloinen pastelli ja heleä harmaa.


Tilaisuudessa esiteltiin joulun 2013 uutuusteemoja ja jaettiin paketointi- ja askarteluvinkkejä.
Saija Palin kertoi omasta askarteluinnostaan ja joulun sisustusideoistaan, jonka jälkeen oli mahdollista osallistua vapaasti eri aktiviteetteihin.

 

Ensimmäiseksi tutustuimme Miss My’n kanssa kankaanpainantaan Blockwallah-leimasimilla. Blockwallah on suomalais-intialainen perheyritys ja kauniit käsin kaiverretut puuleimasimet valmistetaan Intiassa. Kukin leimasin on kaiverrettu käsin ja on siitä johtuen uniikki. Blockwallah työllistää useita slummeissa asuvia naisia.

Painettuamme kummatkin omat uniikit pienet pussimme siirryimme koruaskartelun pariin. Menimme sekaisin ihanista helmivalikoimista ja vaikein vaihe korujen tekemisessä on juurikin helmien ja tyylin valinta. Minun oli pakko saada mukaan turkoosia, lempiväriäni. Korujen näpertely oli rentouttavaa puuhaa, se vei mennessään.

Aika lentää näperrellessä, ja parin tunnin intensiivisen askartelun jälkeen maistui kahvipöydän herkulliset antimet. Uudella energialla askartelimme vielä nopeasti kranssit.

Tilaisuudessa saimme kuulla Tiimarin yhteistyöstä Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Jo useamman vuoden kestänyt yhteistyö tiivistyy entisestään.  Tiimarilla on arvot kohdallaan!Kuvat: Tiimari


Näpertelyn tulokset:

2 comments:

  1. Saitte skumpat käteen? Höh, hassua. Oisivat antaneet glögimukillisen, niin tunnelma ois ollut täydellisempi ;-)

    ReplyDelete
  2. Glögi olisi tosiaan sopinut tilaisuuteen. No mutta, skumppa maistui hyvältä :)

    ReplyDelete

Translate

Follow by Email