Friday, May 17, 2013

Miss Mo'n Matkanurkka: Alppiloma lähenee!


Italialainen viini perjantai-iltana pitkän työviikon jälkeen maistuu unelmilta ja tulevalta lomalta.
Reilu kahden kuukauden kuluttua koittaa loma. Ja matka Alpeille!
Omatoimireissussa on paljon suunniteltavaa, mutta siitähän minä nautin (paitsi silloin toisinaan, kun illat venyvät ja venyvät ja silmät kuivuvat jatkuvasta nettisurffailusta).

Nyt on kuitenkin kasassa lennot, autonvuokraus (AVIS) ja majapaikat kaikkialla muualla paitsi Itävallassa. Lufthansa lennättää meidät ensin Müncheniin, josta otamme samantien auton ja ajamme Berchtesgadeniin. Siellä on nähtävyyksinä mm. Hitlerin Kotkanpesä. Neljän yön jälkeen matka jatkuu Pohjois-Italiaan Gardajärvelle. Jälleen neljän yön jälkeen suunnataan Itävaltaan ja sieltä takaisin Müncheniin, jossa vietetään vielä viimeiset päivät kaupunkilomaa patikoinnin ja retkeilyn vastapainoksi (niin, ja eiköhän sitä viiniä/olutta tule siemailtua koko reissun aikana, että jaksaa patikoida).
Matkalla ollaan kaksi viikkoa. Emme halunnut liian tiheää maisemanvaihdosta (koettu ja stressattu), joten tällä kertaa pysyttelemme jokaisessa kohteessa 3-4 yötä.


1. Berchtesgaden ja Kotkanpesä

Kuva
Kuva

Kuva

2. Gardajärvi - Italia

1. Kuva 2. Kuva
Kuva

3. Itävalta

Kuva

 4. MünchenLennot Müncheniin hankittiin Top10matkatarjoukset.fi kautta ja ne maksoivat 130 €/hlö. Lennot tarjosi Ebookers. Top10matkatarjoukset -sivuston kautta lennot tulivat 20 € /hlö halvemmaksi kuin jos olisi ottanut ne suoraan Ebookersilta.

Berchtesgadenin majapaikka löytyi pitkän netissä surffailun tuloksena lopulta täältä. Kyseisellä sivustolla on paljon majataloja ja erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joita ei hotellisivustoilta löydy. Majapaikkoja etsittiin myös googlemapsin avulla.
 Münchenin ja Gardajärven hotellit varattiin Hotels.com kautta. Ostohyvityksen kautta Hotels.comiin siirryttäessä ostohyvitystä kertyi 33 €.
Aikaisemmalla USA:n reissulla Ostohyvityksen kautta tuli hyvitystä hotelleista 70 €. Tämä on siis rahaa suoraan omalle tilille, ja minähän tykkään, kun jossain säästää!

 Nyt kannattaakin liittyä Ostohyvitykseen. Uusien käyttäjien kesken arvotaan kahden hengen unelmaloma Thaimaan Kata Beachille. Osallistumisaikaa 31.5.2013 asti! Ostohyvitys-palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Klikkaa itsesi mukaan:

Voita unelmaloma Thaimaassa ja ota bonusta verkko-ostoksista

*
Itävallan majapaikka siis vielä puuttuu. Missä siellä kannattaisi yöpyä ja käydä?
Jos olet matkannut Alpeilla ja haluat jakaa vinkkejä niin pistähän tulemaan niitä kommentoimalla tai suoraan sähköpostilla. Kiitän! :)

No comments:

Post a Comment

Translate

Follow by Email