Tuesday, September 24, 2013

Miss Mo'n Habitare-messujen poiminnat

Lauantaina pyörähdimme Miss My'n kanssa Habitare-messuilla. Kaikkea ei ehditty muutamassa tunnissa kiertää, tarjolla oli nimittäin niin paljon kaikkea! Kuvia otimme reilusti. Erään näytteilleasettajan hyökkäävä asenne johti siihen, että kiinnostus yrityksen tuotteita kohtaan ja innostus esitellä niitä blogissa lopahti. Meille on tärkeää ihmiset tuotteiden takana. Useimmat suhtautuivat positiivisesti siihen, että lähestyimme heitä blogimme merkeissä ja muutaman kanssa jutustelimme pidempäänkin. Joidenkin ihmisten negatiivinen asenne ihmetyttää. Ilmeisesti joillekin yrityksille ei ilmainen positiivinen näkyvyys kelpaa?

Sieltä täältä: 
kivoja kalusteita, mielenkiintoisia esineitä ja kauniita nurkkia

Tämä Tonfisk Designin Newton maito ja sokeri -setti on aivan ihastuttava, ja kätevä:


Uusi tuttavuus Out of The Dark (http://oot-drk.com). 
Pääsimme yrityksen sosiaaliseen mediaan, tuoli oli kuin tehty Miss My'lle:
 
Vanhaa tavaraa SalongissaDokkän

Tämä ihanasti sisustettu osasto kutsui hetkeksi hengähtämään ja unelmoimaan.
Dokkän on kahden eri kulttuuritaustaisen naisen perustama yritys, joka tarjoaa uniikkeja, aitoja ja itämaisia kodin sisustustuotteita. Yritys keskittyy käsintehtyihin tuotteisiin. Värikkäitä tyynyjä, tunnelmallisia lamppuja, koristeellisia peilejä ja paljon muuta. Kauppa löytyy Helsingistä osoitteesta Annankatu 15.
dokkan.fi
ZocoHome
  
Itämaista tyyliä löytyi myös tältä osastolta, jonka pirteän omistajan Johannan kanssa pääsimme juttusille. ZocoHome keskittyy marokkolaiseen tyyliin, johon Johanna ihastui matkustettuaan maahan. Siitä hän sai idean tuoda mystisyyden ja ylellisyyden suomalaiseen sisustukseen. Ja se toimii. Ihania tuotteita voi ostaa verkkokaupasta.
www.zocohome.fi
 Aamumaa
 
Kiinnostuimme Aamumaan somista luomutuotteista, saippuoista ja kynttilöistä, joihin on painettu eri eläinten jälkiä. Juttelimme yrityksen perustajan Kristiinan kanssa ja hän kertoi meille lisää tuotteista. 
Aamumaa ei ole vain tuotemerkki, se on muistutus jokapäiväisissä valinnoistamme ympäristön hyväksi. Jokaisella tuotteella viestitään luonnon arvojen kunnioittamisesta ja uhanalaisten eläinlajien suojelemisesta. Tuotteet valmistetaan ekologisista raaka-aineista ja jo kolmen vuoden ajan Aamumaa on levittänyt tietoa uhanalaisista eläimistä ja tukenut saimaannorpan suojelua lahjoittamalla jokaisesta myydystä tuotteesta 50 senttiä Maailman Luonnonsäätiön Suomen osastolle.
Lisää juttua yrityksestä on tulossa myöhemmin ihanan arvonnan yhteydessä, pysykää siis kuulolla!
www.aamumaa.com

Olitko Habitare-messuilla? Mistä tykkäsit eniten?

No comments:

Post a Comment

Translate

Follow by Email