Saturday, December 28, 2013

Unelmatalon tarina: Valkoinen kotiAivan Kangasalan keskustassa, kuitenkin maaseudun rauhassa ja järvimaisemissa, sijaitsee iso omakotitalo, joka etsii uusia omistajia. Talossa asuu vielä tällä hetkellä Mira ja Saku sekä pojat Miska ja Santeri. Silloin tällöin talossa on enemmänkin vilskettä, sillä Miralla ja Sakulla on viiden lapsen ja kolmen lapsenlapsen uusioperhe, joka on tiiviisti tekemisissä keskenään lapsineen, miehineen ja lapsenlapsineen.

Talon on rakennuttanut varatuomari Rinne vuonna 1947. Talossa on lähes kaikki uusittu.
Miran ja Sakun perhe on viihtynyt talossa hyvin. Eniten Mira pitää tilasta ja järvien läheisyydestä sekä siitä, että kaikki mahdolliset palvelut ovat kiven heiton päässä, mutta silti he saavat asua kuin maalla. Tällainen sijainti olisi kerta kaikkiaan oma unelmani.
Pihapiirissä pariskunta pyörittää antiikkiliike Mirantikia, joka on perustettu vuonna 1999. Liikkeen tuotteet ovat pääosin suomalaista talonpoikaishenkistä antiikkia. Miran ja Sakun firma tekee myös erilaisia remontteja. Heillä on aina jokin vanha omakotitalo saneerauksen alla, ja he tekevät myös isompia saneerauksia, kuten kerrostaloja. Ekologisuus on tärkeä osa vanhan saneerausta, ja Mira pitää muutenkin materiaaleista ja sisustuksesta joka ei liian muovinen.

Mira kuvailee sisustustyyliään melko pelkistetyksi, vaikka pitääkin vanhoista kalusteista ja eri aikakausien yhdistelemisestä. Mira ei juuri seuraa sisustustrendejä, vaan hänellä on aina ollut musta-valkoinen koti.


Koti on Miran perheelle paikka yhdessäololle ja rauhoittumiselle. Kangasalta Mira ja Saku ovat ostaneet uuden talon, josta osa on rakennettu 1800-luvulla. Se on täysitiilitalo, jossa on toiminut yksityinen ambulanssifirma noin 30 vuotta. Talossa on oivat tilat niin liikkeelle kuin perheelle. Talo on täysin eri tyylinen kuin tämä. Se on funkkistalo harjussa: Miran sanojen mukaan ” tällä hetkellä maailman rumin, mutta kyllä siitä vielä tulee erikoinen ja juuri meidän näköinen!”
 


Lisätietoja Etuovesta

Ota yhtyettä myyjään:
Mirantik ky
0400908082
mira@mirantik.fi

1 comment:

Translate

Follow by Email