Saturday, October 5, 2013

Miss Mo inspiroituu: Puhtia syksyyn!

Syksyisenä aamuna herään kurkkukipuun. Ulkomittari näyttää melkein nollaa. On pyöräiltävä töihin, ei huvita. Syksyinen ahdistus on niin henkistä kuin fyysistä.

Päätän kokeilla päivittäisen teen sijaan superjuomaa: Instant Chagaa.
Kyseessä on pakurijauhe, jolla saa hetkessä loihdittua terveysjuoman. Pussi sisältää pakurikääpää, tähtianista, stevian lehtiuutetta ja minttua. Juomaa ei tarvitse hauduttaa yön yli, vaan se on valmista käytettäväksi heti, veteen sekoitettuna (kylmään tai kuumaan).Juoman suhteen olen kuullut eriäviä mielipiteitä. Joidenkin mielestä pakurin maku on hirveää, toisia se taas miellyttää. Laitan kuumaan veteen jauhetta maltillisesti, maistelen välillä, laitan vähän lisää. Ja hyvää on!

Noh, kurkkukipu lähti samana päivänä. Johtuiko sitten juomasta vai mistä, mutta ainakin sen mainostetaan vahvistavan vastustuskykyä ja toimivan hyvin juurikin flunssan taltuttajana. Instant Chaga on maailman ainoa yksittäispakattu pakuriuutejauhe. Se on myös markkinoiden ainoa tuplauutettu jauhemuodossa oleva tuote. Eli toisin sanoen se on tehokkain tuote markkinoilla.

Nyt olen viikon verran juomaa kerran päivässä litkinyt. Ja ainakin minulla yksi Instant Chaga-pussi riittää 2-3 kupilliseen (kupin koosta riippuen). Pussit ovat todella käteviä, ne kulkevat laukussa mukana töihin tai treeneihin ja ne sopivat hyvin sekoitettuna mihin tahansa nesteeseen, ruuanlaittoon tai vaikka raakasuklaaseen.

Pakurikääpä pähkinänkuoressa:

- Pakurikääpä on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä, yleinen lahottajasieni koko Suomessa.
- Käytetty tuhansia vuosia suurissakin määrissä, pitkiä aikoja, ilman haitallisia tai epätasapainottavia sivuvaikutuksia.
- Laajsti tutkittu, todettu pakurikäävän sisältämien yhdisteiden vahva aktiivisuus useita viruksia, bakteereja ja syöpäsolutyyppejä vastaan.
- Sota-aikana pakurista valmistettiin Suomessa teen korviketta, joka tunnettiin ”tikkateenä”.
- Saavuttanut suuren suosion Japanissa kosmetiikkatuotteena (ihon pigmenttivirheiden korjaaminen ja ihon eheyttäminen).
Lisätietoa täältä.

Instant Chagaa myy Four Sigma Foods.
Kyselin toiselta yrityksen alkuperäiseltä perustajalta Tero Isokauppilalta, mistä yrityksessä oikein on kyse.

Four Sigma Foods on suomalaisten terveydestä ja ravinnosta innostuneiden kaverusten, Tero Isokauppilan ja Mikko Revonniemen vuonna 2012 Englantiin perustama yritys. Kun Mikko muutti Shangaihin, hän tutustui kiinalaiseen kulttuuriin ja lääketieteeseen. Aiheesta innostuneena hän kertoi liikeideastaan Terolle ja sen jälkeen he saivat koottua kasaan ryhmän vanhoja suomalaisia tuttuja, ja siitä se sitten lähti. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat juomajauheet, jotka sekoitetaan veden tai ruuan sekaan. Tuotteet ovat helposti mukana kannettavia ja voimakkaasti vaikuttavia superfoodeja.


Tuotteita löytyy lukuisista kaupoista (esim. Punnitse & Säästä, Life, Ruohonjuuri) tai tilata voi suoraan netistä.

Saat 5 euroa alennusta tilauksestasi
Käytä koodi suomi-sienille ja saat viiden euron alennuksen tilauksesi loppusummasta.
suomi-sienille


No comments:

Post a Comment

Translate

Follow by Email