Tuesday, January 15, 2013

Miss Mo inspiroituu: Pronovias

Ei, eteeni ei ole polvistuttu enkä ole suunnittelemassa häitä, en omiani enkä kenekään muun, mutta saahan hääpukuja silti katsella! Miss My tutustutti minut Pronoviakseen vuosia sitten Irlannissa. Ei, silloinkaan ei oltu suunnittelemassa kenenkään häitä. Mutta kuvien katselu piristi työpäivää. 

Nyt tuli vilkaistua vuoden 2013 mallistoa ja tässä muutamia valintoja. Osuuko näistä jokin erityisesti sinun silmääsi? Pistä alle kommentia, mikä puvuista iskee eniten tai vähiten. Itse menin ihastumaan oikeastaan kaikkiin! Toinen juttu on tietysti se, mikä niistä sitten sopisi päälle, mutta siitä ei tällä hetkellä tarvitse murehtia. Voi vain katsoa ja nauttia!

ALCANAR

BENICARLO

DACIO

DAGA

BERLIN

DAGEN

DECADA

DAHIR

DEDALO

DELTA

DINAR
DONOSTIA edestä


DONOSTIA takaa

DIOSA

DORADO

DORADUCADO

DURBAN

GALANT
LOUISSE edestä
LOUISSE takaa

PETUNIA

SIMONE
SIMONE

ULMEN

VALENCIA

VENDAVAL

VIDA
VAINICA

Pronoviasta myy Helsingissä Stockmannin lisäksi Seremonia Helsinki, jossa on tällä hetkellä meneillään Pronoviaksen sovituspukujen poistomyynti hintaan 390 ja 490 €. (norm. myyntihinnat 1320,00 - 2190,00 €). Esim. tämä Baccara hintaan 490 €. Jos vain olisi vartalo tuolle puvulle...

1 comment:

  1. Decada puvun kanssa on ihana huntu, jonka tyylistä voisin itselläni kuvitella olevan yllä. Puvuista kaikista eniten tyyliltä mielyttää Alcanarin alaosa, Berlinin alaosa, Galant yläosa ja Valencia sekä Vendaval kokonaisuudessaan.
    Ja onhan noita kiva katsella ja omia häitä suunnitella sekä miettiä vaikkei mahdollisesta hääpäivästä ole tietoakaan :D
    t.Pikku-M

    ReplyDelete

Translate

Follow by Email